Aniche yoga is de naam van mijn yogastudio. Het betekent 'alles verandert’. Hoe kun je ondanks de chaos die er in je leven aanwezig is rustig kijken naar wat er gebeurt? De vergankelijkheid van het leven is ongrijpbaar. Jarenlang heb ik veranderingen heel beangstigend gevonden, omdat ik er geen controle over had. Met mijn gedachten ging ik in de overlevingsstand, zodat de stress zich vastzette in mijn lijf. Meditatie, mindfulness en yoga hebben me geholpen om rustig te blijven in moeilijke situaties en om weer vertrouwen in mezelf te hebben.            

 Voor mij was het een eyeopener om te beseffen dat ik, doordat ik anders naar mezelf en de wereld keek, ook daadwerkelijk gelukkiger werd.

        Met mindfulness en zelfcompassie kun je observeren wat er zich in je leven afspeelt, zonder in paniek te raken. Dit doen we door middel van meditatie, ademhalingstechnieken en relativeren. Deze elementen komen regelmatig terug in mijn yogalessen. Zo wordt een yogales bij Aniche yoga gelijk een kans om met dagelijkse uitdagingen om te gaan. En ook eens om jezelf te lachen als een houding er niet zo uit ziet als je het in gedachten had. Want waar zouden we zijn zonder relativering?

Aniche Yoga door Annemarie van Dam

    The only constant in life is change 

     Buddha

Rooster en prijzen

 

Momenteel geef ik bij mij in de yogastudio elke maandagavond les van 19.45 - 21.00 uur: yin yoga (Hatha mix)  De lessen worden gegeven in blokken van 8 weken, de gemiddelde prijs voor 1 yogablok (8 lessen) is €90,00 (inclusief thee). Proefles €7 Losse les € 13

Kennismakingsblok van 3 lessen voor €30 (te volgen na de proefles, deze prijs is eenmalig).

1-op-1 maatwerk sessie yoga (eventueel in combinatie met coaching): prijs op aanvraag.                    

De lessen en workshops vinden plaats in mijn kleinschalige studio op de zolderverdieping van mijn huis in de groene wijk Brabantpark, 5 minuten fietsen van het centrum van Breda.

 

Nieuwe yogales vanaf 1 september 2022 in Copacabana, salon voor de levenskunsten in Breda.

In de prachtige dans- en yogazaal zal ik vanaf 1 september op donderdagavond van 19.30 - 20.45 uur een Yin Yoga Hatha mix geven. Op donderdag 16 juni en donderdag 7 juli zijn er introductielessen om te proeven aan mijn lessen. Zie ik je daar? adres: Overakkerstraat 190, Breda of kijk op mijn Facebookpagina.

             

  Regelmatig geef ik workshops yin yoga & essentiële oliën: 2.5 uur lang kun je je onderdompelen in self-care met meditatie, yin yoga en praktische uitleg hoe je oliën toepast.

Stuur me s.v.p. een berichtje als je interesse hebt.

Yoga Studio door Annemarie Coaching