Aanbod Annemarie Coaching

  Wil jij je angsten omarmen en staan voor wie je bent? Eindelijk eens je intuïtie volgen?

Tijdens het coachingstraject werken we samen vanuit lichaamsbewustzijn, in plaats van puur te redeneren vanuit het hoofd. We gaan dus eerst vertragen, om te kunnen voelen wat je fysieke en emotionele blokkades zijn. Om van daaruit je doelen en je gewenste leven vorm te geven.

Omdat ik hetzelfde heb gedaan, weet ik hoe ik je daarin kan begeleiden. Tien jaar geleden vond ik het hartstikke eng om het onbekende tegemoet te gaan en mijn angsten te omarmen. Inmiddels zit ik lekker in mijn vel, leef ik vanuit mijn kracht en wil ik graag met mensen delen hoe ze dat in hun eigen leven ook kunnen toepassen.

Welke coachingsvorm past er bij jou?

Wandelcoaching is dé manier om snel in contact te komen met je gevoel. Door te bewegen, redeneer je minder vanuit je hoofd. Life coaching in de natuur zorgt ervoor dat je sneller ontspant doordat je tryptofaan (de voorloper van het gelukshormoon serotonine) aanmaakt. Wandelen is bewezen stress-verlagend en ook nog eens heel leuk! Door wandelen, mindfulness en down-to-earth gesprekken help ik je met het vinden van je weg.

Wil je liever toch een sessie in mijn praktijkruimte in Breda, een e-coachingstraject of een combinatie van deze vormen? Maatwerk is ook mogelijk.

Herken je dit? 

Ja, ik zou graag...

  • vanuit mijn gevoel en intuïtie gaan leven
  • meer rust en ontspanning in mijn dag inbouwen
  • mezelf op de eerste plek zetten
  • me vaker energiek en blij willen voelen
  • mijn gedrag van pleasen vaarwel zeggen
  • mijn kwetsbaarheid gaan zien als mijn kracht
  • eindelijk mijn angsten los kunnen laten
  • willen leren om mijn gedachten er te laten zijn
  • stoppen met alleen geven en ook kunnen ontvangen
  • meer uit het leven willen halen
Annemarie van Dam oprichster Annemarie Coaching

Tarieven

Kennismakingsgesprek via telefoon of online (Zoom, Skype of Teams) Gratis (15 a 30 minuten)
Wandelcoaching in de natuur, online coaching via Zoom, Skype of Teams of een coachingsessie in mijn praktijk zie pakketprijzen hieronder (60 à 75 minuten)

Prijzen

5 sessies (wandelen, in mijn praktijk of online) € 425
3 sessies (wandelen, in mijn praktijk of online) € 270
3 maanden intensieve coaching (op basis van 1 sessie per week en verdere begeleiding per mail/app) € 990
7 sessies (wandelen, in mijn praktijk of online) € 570
Kennismakingsgesprek (sessie in het bos) op aanvraag
Coaching voor zakelijke klant 140 euro per uur / langer traject op aanvraag
PGB- coaching (ik ben gecertificeerd coach goedgekeurd door de gemeente Breda m.b.t. Persoonsgebonden Budget, bijvoorbeeld bij AD(H)D en autisme) op aanvraag/ overeenkomstig met de tarieven van de gemeente Breda

Zit jij ook vast in een situatie waar je geen energie meer uit haalt? Ervaar je veel stress en vind je het moeilijk om los te komen van het vertrouwde? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vooraf vragen hebt. 

Voor bedrijven heb ik een apart traject dat gericht is op het verminderen van verzuim, het verhogen van de duurzame inzetbaarheid of het vergroten van de mentale balans en weerbaarheid van werknemers. Vraag naar mijn speciale bedrijfs-aanbod met bijbehorende tarieven.