Online Coaching door Annemarie Coaching

Online begeleiding is dé manier om in je eigen omgeving toch de persoonlijke hulp te krijgen die je nodig hebt. Misschien past online coaching beter bij je dan offline coaching, of zit je in een situatie waarin je niet anders kunt door gezondheid of andere omstandigheden.

Onze coachingsgesprekken via Zoom, Skype of Teams duren ongeveer een uur. Wil je op regelmatige basis een online gesprek? Of misschien wil je dat combineren met wekelijkse opdrachten per mail of app, waardoor je gelijk aan de gezamenlijk besproken doelen kunt werken. Hoe de indeling van het traject eruit ziet, kun je zelf bepalen. Vraag me gerust naar de mogelijkheden. 

Het voordeel van een online life coach is dat de gesprekken heel flexibel zijn. Je kunt vanuit je eigen huis inloggen, hoeft niet te reizen en kunt het makkelijk in je weekagenda inplannen. Minder effectief? Dat hoeft het zeker niet te zijn, omdat we door goede afspraken zorgen dat er regelmaat zit in het contact, de gesprekken en de opdrachten die je krijgt. Deze vorm is dus uitermate geschikt voor mensen die een druk leven hebben.